Cozy-chique looks voor naar het werk | Fashionchick

2021-12-30 13:10:54 By : Ms. Grace Yang

Na al die maanden thuiswerken is de overgang van comfortabele loungewear naar strakke kokerrokken wel even wennen. En nu de dagen kouder en natter worden snakken we misschien nog wel meer naar warme, makkelijk zittende kleding in plaats van in pak naar een meeting te gaan. Cozy-chic is de gulden middenweg. Wij zetten een aantal looks voor je op een rij. 

Wie zegt dat een tweedelig pak niet comfortabel kan zijn? Wel wanneer je voor warme, zachte materialen kiest en je stiletto’s verruilt voor hoog aangesloten kitten heels. Een prettig zittende blouse eronder en je zult die kantoordag rocken. Zelfs een simpel t-shirt kan gewoon, zolang de snit en stof maar mooi zijn. En met de juiste accessoires zie je er hoe dan ook op en top zakelijk uit! 

Crossbody bags - Small Pipe Bag in black voor dames

Pumps & high heels - Pumps Kid Suede in fawn voor dames

Jukkah double-breasted blazer in zijdeblend

Rosa T-shirt van katoen met ronde hals

Boots & laarzen - Marus Boots in black voor dames

Crossbody bags - Hana Mini Crossbody Bag in fawn voor dames

Drukke dag op kantoor? Maak het jezelf makkelijk. Verwissel je overhemd voor een overhemdjurk en je hoeft je niet in een oncomfortabele broek of rok te hijsen. Ook het colbert kan achterwege blijven, draag in plaats daarvan een mooie kasjmieren trui over je jurk. Een paar schone (!) sneakers eronder en je casual-chique look is compleet. Pluspunt: perfecte outfit voor een lunchwandeling. 

Ava fijngebreide trui in kasjmierblend

dames blousejurk met cheetah print

Satchels - Small Faye Soft Top Handle Bag in taupe voor dames

Y.A.S | The Founded

Sneakers Dames VXW020005 Extra Wit Zwart

fijngebreide zachte wollen trui camel

Doppia mini blousejurk met structuur

Scotch & Soda | Scotch & Soda

We hebben het al vaker geschreven; zolang de stoffen en kwaliteit van kleding goed is, zul je er niet snel als een sloeber bijlopen. Houd het dus simpel en ga voor een t-shirt met een pantalon. Zorg dat je de goede maat draagt en de outfit zal prettig aanvoelen. Deze combinatie is én geschikt voor kantoor én vooral heel erg makkelijk. Mocht je een belangrijke afspraak hebben, zorg dan voor een paar mooie, niet al te hoge hakken eronder. Zo niet, dan is elke andere platte schoen een goede optie. 

Marc Cain | Cramers van Asten

Marccain Pantalon Blauw QC 81.13 W36 395

Kings Of Indigo | Kings of Indigo

JACOBINA long sleeve Female - Darkblue

Pumps & high heels - Kate Pumps in orange voor dames

Bowlingtas - Anitam in brown voor dames

Shirt met lange mouwen IMP-T G55ABE in model dat voor kort en achter lang is

Mos Mosh | Cramers van Asten

Leuk de vrijmibo wat op door een outfit te kiezen die uiteraard comfortabel zit, maar waarmee je ook fashionable het weekend in kunt luiden. Kies bijvoorbeeld voor een soepelvallende lange rok gecombineerd met een tanktop of t-shirt en een cardigan. Zakelijk en netjes voor overdag én ook perfect voor ‘s avonds: doe je vest uit in de kroeg en je bent weer casual. Mocht je toch nog in een (chic) restaurant belanden, dan kan die cardigan weer aan of hang hem quasinonchalant over je schouders. 

Met de kortingscode "FEEST20" ontvang je nu 20% korting bij OTTO! Deze actie is geldig t/m 20 december 2021

Met de kortingscode "FEEST20" ontvang je nu 20% korting bij OTTO! Deze actie is geldig t/m 20 december 2021

Zilveren goldplated earcuff breed zirkonia

Penn & Ink | de Bijenkorf

Zo kom je niet oververhit aan op kantoor

Alles voor een duurzame werkdag

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Sieradentrends die we voorlopig blijven dragen Fashion Lees ook Deze broek gaat het straatbeeld domineren Fashion Lees ook Wat gebeurt er als je geen bh meer draagt? Fashion Lees ook De beste schoenen om te dragen tijdens een regenbui Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Sieradentrends die we voorlopig blijven dragen

Deze broek gaat het straatbeeld domineren

Wat gebeurt er als je geen bh meer draagt?

De beste schoenen om te dragen tijdens een regenbui

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.